Til toppen

Grasutstyr fra Massey Ferguson

Det er viktig å ha redskap til jobben av ypperste kvalitet. Massey Ferguson bruker sin lange erfaring på å lage driftssikre maskiner og redskaper som skal tåle de krevende norske forholdene. Massey Ferguson lager alltid produkter med lidenskap for landbruk, så deres kjente kvalitet og innovative teknologi kan du nyte godt av med slåmaskiner og river fra Massey Ferguson. 

DM-slåmaskiner fra Massey Ferguson

Massey Fergusons skiveslåmaskiner DM kommer i flerfoldige modeller for å matche dine behov. Vi fører både bakmonterte, frontmonterte , slepte og butterflymodeller. Slåmaskinene kommer i forskjellige arbeidsbredder og er spesiallaget for at nettopp din nye slåmaskin skal passe både dine jordbruksarealer og forhold. Slåmaskinene er designet for varighet, og deres robuste design går ikke på kompromiss med vekt. Maskinene er praktiske og enkle i bruk og gir deg det perfekte resultatet du alltid strever etter. 
 

Sprede-/ venderive TD-modeller

TD-modellene er enkle å sette opp og justere etter bakkeforholdene. Synkronisert løfting av utvendige rotorer via et sentralisert, hydraulisk løftesystem og trykksylindre gir best mulig ytelse og eliminerer ujevn utmating – selv i bakkene. De kommer i 11 modeller fra 4,50 m til 12,70 m arbeidsbredde med 4 til 10 rotorer. Få det perfekte resultatet og rent fôr med en rive som passer perfekt til dine arealer og forhold. 

Samlerive RK-modeller

Massey Ferguson har alltid satset på kvalitet, men like viktig i dag er effektivt og ytelse. Derfor finner du Massey Ferguson RK Samlerive hos ditt Eiksenter. Disse rivene raker rent og effektivt slik at ingen avling blir liggende, og fôret forblir helt fritt for jord. Samlerivens rotorer kommer med en jet-effekt hvor rotorene først senkes bak, slik at tindene ikke graver seg ned i jorden og forurenser avlingen. På samme vis løftes den i front. Velg mellom en, to eller fire rotorer og side- eller senterlevering. RK finnes i arbeidsbredder fra 3,40 til 14,00 m.
 

Nøl ikke med å ta kontakt, så sørger vi for at du får riktig redskap til jobben!