Til toppen

Forsesong på Fendt L-serie

Sitter du og lurer på om du skulle hatt en ny tresker? Da er tidspunktet kommet for handling. Forsesongen er i gang, og vi retter fokuset mot Fendts fantastiske L-serie.

Perfeksjon for gården din

Det er mange faktorer som spiller inn på hva som gjør en god skurtresker. Noen mener at det viktigste er påliteligheten, og at den skal gjøre jobben både i dag og på sikt uten for mye vedlikehold.  Andre setter ytelse og allsidighet i førersetet, og trenger en skurtresker som takler både forskjellige forhold, og hardt arbeid. Mens nesten alle er enige i at god kjørekomfort, og en komfortabel arbeidshverdag er med på å gjøre arbeidsdagen enklere. Alt dette får du med en Fendt L-serie. 

For å starte med det mest elementære. Du skal sitte godt. Proline-førerhuset i L-serien til Fendt har klimaanlegg, lavt støynivå og komfortsete. Her sitter du rett og slett godt hele arbeidsdagen, selv på lange innhøstingsdager. Et godt arbeidsmiljø hjelper deg til å holde konsentrasjonen, og komforten gjør at du klokker av mer utvilt enn du ville gjort ellers. For ekstra oversikt over bruk, betjening og overvåkning, er det også mulig å tilpasse L-serien med Fendt Variotronic. 

Førerhuset er også meget romslig, og med store speil og store vindusflater har du oversikt over alle viktige vinkler. Skurtreskeren er også utstyrt med et omfattende lyskonsept, slik at du har god sikt, selv på korte og mørke dager. 
 

Kvalitet i alle ledd

For den vante Fendt-brukeren er det ikke noe stor nyhet at en Fendt-maskin er laget med omhu og kvalitet. Alt fra skjærebrett til halmkutter er nøye gjennomtenkt.  Og kvalitet i design og konstruksjon gir også kvalitet i utførelse. L-serien er designet til å yte sitt aller beste på din går, og levere eksepsjonelle resultater. Med nøye gjennomtenkt kvalitet, kommer også lang driftssikkerhet. Her står både slitesterkhet og ytelse i fokus. 

Det viktigste er uansett jobben den gjør. Og den jobben skiller seg fra gård til gård. L-serien er tilpasningsdyktig, selv om du skal høste forskjellige typer korn, og kommer som egen spesialmodell om du skal høste ris.  At du enkelt kan tilpasse skurtreskeren til forskjellige kornsorter, gjør den både effektiv og økonomisk. Samtidig kan du alltid forvente et skikkelig resultat. Utskillingen på L-serien er designet for å optimalisere kornets renhet, kapasiteten på tanken er på hele 8600 liter og har en tømmehastighet på svimlende 105 l/s. L-serien tømmer fra toppen og har en tømmehøyde på 4,5 meter. 

Det er selvfølgelig også viktig med en effektiv halmbehandling, og L-serien skuffer heller ikke her. Utskillingen er både effektiv og skånsom, og du kan være sikker på at selv det siste kornet skilles effektivt. Samtidig er halmkutteren standard, så du kan berolige deg på et godt kutteresultat. Samtidig har du full oversikt over kvaliteten og spredningen. Skal du omstille fra skjæring til høsting er det hele gjort enkelt med kun en liten håndbevegelse. 

Modellene i L-serien er utstyrt med en moderne 6-sylindret AGCO Power motor. Motoren har et volum på 7,4 liter, common rail-høytrykksinnsprøytning og 4-ventilsteknikk. Dette gir en effekt på 260 hk for 5255 L og 306 hk for 6275 L.
 

For mer utfyllende informasjon om både pris, skurtresker og funksjoner står vi klare til å hjelpe deg på våre lokale Eiksentre. Så nøl ikke med å ta kontakt, så finner vi din neste perfekte tresker denne forsesongen. 

Sorter etter: Navn (a > å)

Fendt L-serie

Fendt L-serie er det perfekte valget når du ønsker deg maksimal komfort, optimal ytelse, fleksibel bruk og stor pålitelighet i en skurtresker.