Til toppen

Forsesong på grasutstyr fra Massey Ferguson

Vi har startet forsesong – få et godt forsesongtilbud!

Nå er det på tide å skaffe seg redskaper fra Massey Ferguson! Få gode priser på slåmaskiner og river nå som Eiksenteret har forsesong av grasutstyr fra Massey Ferguson. Kampanjepriser på grasutstyr gjelder lagerført redskaper. Kontakt ditt lokale Eiksenter for oppdatert informasjon angående lagerstatus og priser!

Rundballepakkere

Massey Ferguson har også rundballepakkere til alle dine behov. Massey Ferguson RB kommer i fastkammer variant og med variabelt kammer. Skulle man trenge integrert pakkeenhet har man den proffe kombivarianten RB Protec. Massey Ferguson har også den slepte, lavtliggende TW med ekstra lavtliggende pakkebord.

Uansett hva du trenger, finner du en rundballepakker som passer dine behov her.

Massey Ferguson RB 3130 F

Massey Ferguson fastkammer rundballepresser er slitesterke, robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 4160/4180 V

Massey Ferguson variabelkammer rundballepresser er tilgjengelig i to forskjellige størrelser. De er slitesterke og robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 3130 F PROTEC

Massey Ferguson fastkammer kombipresse er slitesterk, robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 4160 V PROTEC

Massey Ferguson variabelkammer kombipresse er slitesterk og robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer

Massey Ferguson TW 130 / TW 160

TW 130 og TW 160 er en eksepsjonelt lavtliggende slept rundballepakker som fokuserer på skånsom avlastning, samt rask og pålitelig betjening. Dette er den perfekte rundballepakkeren for deg som ønsker en robust og effektiv pakker.

DM-slåmaskiner fra Massey Ferguson

Massey Fergusons skiveslåmaskiner DM kommer i flerfoldige modeller for å matche dine behov. Vi fører både bakmonterte, frontmonterte , slepte og butterflymodeller. Slåmaskinene kommer i forskjellige arbeidsbredder og er spesiallaget for at nettopp din nye slåmaskin skal passe både dine jordbruksarealer og forhold. Slåmaskinene er designet for varighet, og deres robuste design går ikke på kompromiss med vekt. Maskinene er praktiske og enkle i bruk og gir deg det perfekte resultatet du alltid strever etter. 

Massey Ferguson DM bakmontert

Massey Fergusson har et bredt utvalg av skiveslåmaskiner for 3-punktmontering. Med eller uten stengelbehandler, side- eller senteropphengt. Valget er ditt!

Massey Ferguson DM frontmontert

Frontmonterte skiveslåmaskiner fra Massey Fergusson kan leveres i flere forskjellige modeller. Med eller uten stengelbehandler og arbeidsbredde på 2,5 eller 3,0 m.

Massey Ferguson DM slåmaskinkombinasjon

Massey Fergusson kan tilby flere forskjellige modeller av slåmaskinkombinasjoner med arbeidsbredde opp til 9,30 m. Både med eller uten stengelbehandler.

Sprede-/ venderive TD-modeller

TD-modellene er enkle å sette opp og justere etter bakkeforholdene. Synkronisert løfting av utvendige rotorer via et sentralisert, hydraulisk løftesystem og trykksylindre gir best mulig ytelse og eliminerer ujevn utmating – selv i bakkene. De kommer i 11 modeller fra 4,50 m til 12,70 m arbeidsbredde med 4 til 10 rotorer. Få det perfekte resultatet og rent fôr med en rive som passer perfekt til dine arealer og forhold. 

Samlerive RK-modeller

Massey Ferguson har alltid satset på kvalitet, men like viktig i dag er effektivt og ytelse. Derfor finner du Massey Ferguson RK Samlerive hos ditt Eiksenter. Disse rivene raker rent og effektivt slik at ingen avling blir liggende, og fôret forblir helt fritt for jord. Samlerivens rotorer kommer med en jet-effekt hvor rotorene først senkes bak, slik at tindene ikke graver seg ned i jorden og forurenser avlingen. På samme vis løftes den i front. Velg mellom en, to eller fire rotorer og side- eller senterlevering. RK finnes i arbeidsbredder fra 3,40 til 14,00 m.
 

Massey Ferguson RK

Uansett hvor stort ditt areal er - Massey Fergusson har en samlerive som passer deg! Velg mellom en, to eller fire rotorer og side- eller senterlevering. RK finnes i arbeidsbredder fra 3,40 til 14,00 m.

Massey Ferguson TD

Sprede- og venderiver fra Massey Fergusson kan leveres i arbeidsbredder fra 4,50 m og helt opp til 12,70 m. TD finnes i både 3-punktsmonterte og slepemonterte modeller.

Er det noe du lurer på? Kontakt ditt lokale Eiksenter, så hjelper vi deg med alt fra informasjon, modell og pris.