Til toppen

Gode forsesongtilbud på grasutstyr fra Massey Fergusson!

Nå er det på tide å skaffe seg redskaper fra Massey Ferguson! Få gode priser på slåmaskiner og river nå som Eiksenteret har forsesong av grasutstyr fra Massey Ferguson. Kampanjepriser på grasutstyr gjelder lagerført redskaper. Kontakt ditt lokale Eiksenter for oppdatert informasjon angående lagerstatus og priser!

Rundballepresser og rundballepakkere fra Massey Ferguson

Massey Ferguson har rundballepresser og rundballepakkere for ethvert behov.

RB rundballepresser kan leveres med fast eller variabelt kammer, både som singelpresser og kombipresser. Med er bredt utvalg av modeller og tilvalgsutstyr vil du finne en presse som passer akkurat deg. Kombipressene med fast kammer kan fra sesongen 2022 leveres med filmbinding. Massey Ferguson leverer også slepte rundballepakkere i to størrelser; TW 130 og TW 160.

Massey Ferguson RB 3130 F

Massey Ferguson fastkammer rundballepresser er slitesterke, robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 4160/4180 V rundballepresse

Massey Ferguson variabelkammer rundballepresser er tilgjengelig i to forskjellige størrelser. De er slitesterke og robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 3130 F PROTEC

Massey Ferguson fastkammer kombipresse er slitesterk, robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 4160 V PROTEC

Massey Ferguson variabelkammer kombipresse er slitesterk og robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer

Massey Ferguson TW 130 / TW 160 rundballepakker

TW 130 og TW 160 er en eksepsjonelt lavtliggende slept rundballepakker som fokuserer på skånsom avlastning, samt rask og pålitelig betjening. Dette er den perfekte rundballepakkeren for deg som ønsker en robust og effektiv pakker.

DM-slåmaskiner fra Massey Ferguson

Massey Ferguson DM slåmaskiner kommer i mange modeller for å matche dine behov. Vi fører både bakmonterte, frontmonterte, slepte og butterflymodeller. Slåmaskinene kommer i forskjellige arbeidsbredder og er spesiallaget for at nettopp din nye slåmaskin skal passe både dine jordbruksarealer og forhold. Slåmaskinene er designet for varighet, og deres robuste design går ikke på kompromiss med vekt. Maskinene er praktiske og enkle i bruk og gir deg det perfekte resultatet du alltid strever etter.

Massey Ferguson DM bakmontert slåmaskin

Massey Fergusson har et bredt utvalg av skiveslåmaskiner for 3-punktmontering. Med eller uten stengelbehandler, side- eller senteropphengt. Valget er ditt!

MF DM 316 FP frontmontert slåmaskin med pendlende oppheng

MF DM 316 FP : Frontmontert slåmaskin med pendlende oppheng. Med eller uten stengelbehandler.

MF DM 8612, MF DM 9314 og MF DM 9614 butterfly slåmaskinkombinasjoner

MF DM 8612, MF DM 9314 og MF DM 9614 butterfly slåmaskinkombinasjoner har frittflytende slåttebjelke, noe som reduserer belastningen på støtterammen, støtterøret og trepunktkoblingen. Dette gir bedre kuttekvalitet på ujevne underlag takket vært det velkjente TurboLift-systemet. Systemet gir kontinuerlig variabelt marktrykk under alle forhold, slik at du unngår skader på marken og forurensning i fôret.

River fra Massey Ferguson

Sprederive TD-modeller

Massey Ferguson TD sprederiver er enkle å stille inn og justere etter forholdene. De høytytende og robuste rivene sikrer jevn spredning av alle typer avlinger – selv i hellinger og bakker. De kommer i 11 modeller fra 4,50 m til 12,70 m arbeidsbredde med 4 til 10 rotorer. Få det perfekte resultatet og rent fôr med en rive som passer perfekt til dine arealer og forhold. 

 

Samlerive RK-modeller

Massey Ferguson har alltid satset på kvalitet, men like viktig i dag er effektivt og ytelse. Derfor finner du Massey Ferguson RK Samlerive hos ditt Eiksenter. Disse rivene raker rent og effektivt slik at ingen avling blir liggende, og fôret forblir helt fritt for jord. Samlerivens rotorer kommer med en jet-effekt hvor rotorene først senkes bak, slik at tindene ikke graver seg ned i jorden og forurenser avlingen. På samme vis løftes den i front. Velg mellom en, to eller fire rotorer og side- eller senterlevering. RK finnes i arbeidsbredder fra 3,40 til 14,00 m.
 

Massey Ferguson RK samlerive

Uansett hvor stort ditt areal er - Massey Fergusson har en samlerive som passer deg! Velg mellom en, to eller fire rotorer og side- eller senterlevering. RK finnes i arbeidsbredder fra 3,40 til 14,00 m.
RE-MAS-RK

Massey Ferguson TD sprederiver

Sprederiver fra Massey Fergusson finnes i 17 modeller som gir spredebredder på 4,5 til 12,7 meter. Alle modellene tillater justering av spredevinkelen mellom 15, 18 og 20,5 grader, slik at du kan tilpasse venderen til alle typer avlinger. Med alle Massey Fergusons sprederiver blir fôret plukket opp av tindene og forsiktig vendt, uten skader. Sprederivene lager et lett, løst og godt blandet lag med gras som sikrer optimal kvalitet på sluttproduktet.

Er det noe du lurer på? Kontakt ditt lokale Eiksenter, så hjelper vi deg!