Til toppen

Fendt

Med lang fartstid og et fantastisk rykte har traktorer, redskap, maskiner og utstyr fra Fendt jobbet seg inn som maskiner norske bønder både foretrekker og drømmer om. Med over 80 år i bransjen og stor internasjonal anerkjennelse kombinerer de fremtidsrettet teknologi og komfort slik at deres maskiner skiller seg fra konkurrentene. 
Fendts store satsingspunkt er bondens økonomi. Gjennom deres egne teknologiske løsninger ønsker Fendt at bondens arbeidsoppgaver skal effektiviseres for å minske driftskostnader, samtidig som at kvaliteten på resultatet skal øke den totale inntjeningen. Også dagens moderne miljø- og klimafokus møter Fendt på tilfredsstillende vis gjennom deres teknologi.

Fendt er pioneren innen trinnløs fremdrift som er å finne på deres Vario-traktorer. Et strålende eksempel på hvordan de tenker i kombinasjoner, da løsningen er både effektiviserende, økonomisk gunstig og ikke minst komfortabel.  Som eier av maskiner og redskap fra Fendt vil du kjenne på følelsen av å eie en helt unik kombinasjon av kvalitet og komfort.

Du ser deres grønne traktorer med røde felger nesten hvor enn du går, så det er ingen tvil om at Fendt er en storfavoritt for de fleste profesjonelle traktor og maskinbrukerne her til lands. 

Du finner din neste Fendt-maskin hos ditt lokale Eiksenter.
 

Traktor fra Fendt

Fendt 200 Vario S3

Nye generasjon 200 Vario har lavt tyngdepunkt og og kompakte mål som gjør den like perfekt i bratt terreng som inne på trange gårdsplasser. Imponerende ytelser gjør dette til en traktor du blir glad i.

Fendt 200 V/F/P Vario S3

Spesialtraktorer med elektroniske spolebentiler, totalbredde fra 1,0 meter - 1,75 meter beregnet for vin- og fruktproduksjon men også komunale oppgaver samt innen landbruket.

Fendt 300 Vario S4

En ekte all-rounder med lange tradisjoner fra Fendt. VisioPlus førerhuset gir deg suveren komfort, sikt og sikkerhet for alle dine arbeidsoppgaver. Fleksible utstyrsvarianter dekker ulike krav.'

Fendt 300 Vario (my2020)

Økonomisk gunstig traktor som passer alle typer arbeidsoppgaver. Nå med ekstra kraft og komfortabel førerplass.

Fendt 500 Vario S4

Fleksibel, kompakt og med teknologi fra de større modellene. Trinnløs Variotransmisjon og Fendt Cargo frontlaster med god oversikt og brukervennlighet.

Fendt 700 Vario S4

Markedets mest kompakte traktorserie med høy tillatt totalvekt. VisioPlus førerhus, mulighet for VarioGuide GPS, Variotronic skjerm med enkel betjening av traktorens funksjoner.

Fendt 700 Vario (my2020)

Kraftig traktor som passer til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Fendt-kvalitet møter presisjon og kraft i denne 6.generasjonen traktor!

Fendt 800 Vario S4

En trinnløs traktor for bønder og entreprenører til de tyngere arbeidsoppgavene. Serien tilbyr et bredt spekter av unikt utsyr, bl.a VarioGrip dekktrykksregulering.

Fendt 900 Vario S4

Komfortabel stortraktor med uavhengig fjæring på forakselen, høy totalvekt på inntil 18 t, mulighet for ABS bremser og Fendt reaction styresystem som sikrer retningsstabilitet ved kjøring på vei.

Fendt 900 Vario MT

Ny beltetraktorserie med økt komfort. Belteunderstellet er nyutviklet for å øke komfort og trekkevne. Velkjent Fendtbetjening er nå introdusert også i beltetraktorsegmentet.

Fendt 900 Vario (my2020)

Stor all-round traktor fra Fendt! Lett å tilpasse til din drift og full av smarte, teknologiske løsninger. Det sikre alternative for deg som trenger litt ekstra trekkraft.

Fendt 1000 Vario S4

Verdens største konvensjonelle traktor med stort førerhus og velkjent Fendt betjening. Automastisk 4WD, CAS kjølesystem og en helt ny drivlinje der 50 km/t nås allerede ved 1250 o/min, gjør dette til et ekte "German Meisterwerk".

Skurtreskere

Fendt C-serie

Fendt C-serie står for ledende teknologi, stor fleksibilitet og god økonomi innen kvalitetssegmentet i en mellomklasse skurtresker.

Fendt E-serie

Fendt E-serie skurtreskere gir deg hardt arbeid og stor kapasitet på budsjettklasse.

Fendt L-serie

Fendt L-serie er det perfekte valget når du ønsker deg maksimal komfort, optimal ytelse, fleksibel bruk og stor pålitelighet i en skurtresker.

River, slåmaskiner og åkersprøyter

Fendt Slicer Frontmontert - Slåmaskin

Perfekt resultat selv ved vanskelig og kupert terreng! Moderne teknologi, komfort og teknologi i skjønn forening.

Fendt Slicer Bakmontert - Slåmaskin

Bakmonterte slåmaskiner fra Fendt for bonden som trenger økt kapasitet og stabilitet! Med bred arbeidsbredde og kvalitet av høyeste rang får du redskap fra øverste hylle når du velger Fendt.

Fendt Slicer Slept - Slåmaskin

Robust og lett manøvrerbar slept slåmaskin. En maskin som kombinerer bevegelighet og komfort, på selv vanskelig terreng med lang driftstid og lite slitasje.

Fendt Slicer Kombi - Slåmaskin

Fendt slicer er kjent for sine mange egenskaper. Finn din fantastiske allroundkombo her.

Fendt Twister Sprederive

Når slåmaskinen er parkert og foret skal samles er Fendts Twister Sprede-/venderive det perfekte mellomleddet. Sørg for at fôret forblir rent og tørker rask med redskap fra Fendt.

Fendt Former Samlerive

Samleriver fra Fendt med varierende arbeidsbredder. Disse rivene sikrer kvalitetsfôrsiden de bare tar med seg rent fôr!

Fendt Rogator 300 Åkersprøyte

Moderne og høyteknlogisk åkersprøyte fra Fendt. Laget etter brukernes egne behov og krav. Kvalitet og moderne teknologi i en uslåelig kombinasjon. Åkersprøyten er slept selvgående!

Rundballepakkerer

Fendt Rotana Rundballepresser Fastkammer

Fendt Rotana er rundballepresser du kan stole på. Møt variantene med fastkammer her! Fendt 130 F, 130 F Xtra og 130 F Combi.

Fendt Rotana Rundballepresse med Variabelt Kammer

Fendt Rotana er rundballepressere du kan stole på. Møt variantene med variabelt kammer her! Fendt Rotana 160 V, 160 V Xtra, 180 V, 180 V Xtra og 160 V Combi.

Fendt Rollector Rundballepakker

To modeller med robuste rundballepakkere som krever lite av traktoren.

Lessevogner

Fendt TIGO (PR/XR) LESSEVOGN

Svært høy fôrkvalitet. Enormt lasterom. Rask tømming. Kombivognene Fendt Tigo PR og XR oppfyller disse ønskene dine. Du har et enormt lasterom med 6 m³ ekstra pga. den multifunksjonelle frontveggen med VarioFill.

Fendt TIGO (MS/MR) LESSEVOGN

Profesjonell teknologi for ditt gårdsbruk. Førsteklasses når det gjelder fôrkvalitet. Stort lastevolum. Rask tømming. Fendt Tigo MS og MR lessevogn passer til dine behov.