Til toppen

Fendt Rotana fastkammer rundballepresser

 

Alltid i toppform. Fendt Rotana.

Når det gjelder innhøsting av fôr med høy kvalitet, trenger du maskiner som du kan stole på. Fendt rundballepresser gir deg alt du trenger: Optimal og skånsom håndtering av avlingen og det kompromissløse nivået med driftssikkerhet resulterer i perfekte baller.

Tydelig i hver ball: Erfaring, innovasjon og pålitelighet.

Hver arbeidsoppgave gir nye utfordringer for menneske og maskin. Derfor tilbyr de to fastkammerpressene, Fendt Rotana 130 F og 130 F Xtra, en lang rekke utstyrsalternativer og brukervennlig betjening. Dette sikrer at du kan gi innhøstningen av fôr din fulle og udelte oppmerksomhet.

130 F 130 F Xtra
Pressekammer, diameter 1,25 m 1,25 m

Fendt Rotana 130 F Combi: Presse- og pakkekombinasjoner for kvalitetsavling.

En kombinasjon av høye kompresjonstettheter, nøyaktige snitt og pålitelig pakking for produksjon av perfekt ensilasje av høykvalitetsavling sikrer sunne dyr. Fendt Rotana 130 F Combi inkluderer de funksjonene som trengs for å gjør dette, som rask overføring og pakking, og logisk betjening.

130 F Combi
Pressekammer, diameter 1,25 m

Vårt produkt for dine behov

Hver arbeidsoperasjon er forskjellig. Derfor tilbyr vi Fendt Rotana 130 F og 130 F Xtra fastkammerpresser. Fra den robuste, enkelt utstyrte maskinen på inngangsnivå uten kniver og med lavt effektbehov, helt opp til 130 V Xtramaskinen for de profesjonelle: De tekniske innovasjonene gjør hele forskjellen.

 

Passer inn hvor som helst

Takket være deres store dekk, brede pick-up-anlegg med optimal jordrelatert justering og lette og robuste design, er Fendt fastkammer komprimatorer helt ideelle for alle typer terreng.

Hvor er Fendt rundballepresser utviklet og produsert?

Fendt rundballepresser er produsert i Wolfenbüttel, Tyskland, som er vårt europeiske kompetansesenter for rundballepresser. Bedriften har mange års erfaring i sin historie. Patentene deres har formet presseteknologi over hele verden og bedriften fortsetter å påvirke denne teknologien nå og i fremtiden. Testavdelingen vurderer alltid kravene som i praksis oppstår som katalysatoren for nyutviklinger som fortsatt forbedrer rundballepresser og gjør arbeidet enklere.


Fendt Rotana fastkammer rundballepresser


 

Tekniske spesifikasjoner Fendt fastkammer
Last ned
Fendt fastkammer
Last ned