Til toppen

Fendt 900 Vario S4


Komfortabel stortraktor med uavhengig fjæring på forakselen, høy totalvekt på inntil 18 t, mulighet for ABS bremser og Fendt reaction styresystem som sikrer retningsstabilitet ved kjøring på vei.

Fendt 900 Vario S4 – er en sterk og effektiv stortraktorserie fra Fendt, som passer større gårder og entreprenører. 

900-serien er stabil med en lett konstruksjon og teknologiske fordeler. VarioGrip, der dekktrykket justeres enkelt i terminalen gjør den godt egnet for både tungt arbeid på jorden og rask transport med minimal jordpakking og dekkslitasje. 

Du kan velge mellom ulike funksjoner så traktoren passer dine arbeidsoppgaver. De fem modellene kan leveres som Power, PowerPlus, Profi og ProfiPlus. 

Serien har trinnløs transmisjon og helautomatisk grenselastregulering. 

X5-førerhuset gir god plass og god sikt gjennom panoramavinduene. Traktorens smale design sørger for god utsikt til forhjulene og frontmonterte redskaper. 

Førerhuset er ergonomisk tilpasset med alle betjeningselementene lett tilgjengelig med multifunksjonsspaken plassert i det integrerte armlenet. I Varioterminalen er traktorens og redskapenes funksjoner samlet. 

Serien er utstyrt med Bi-LED lys med høyderegulering i front, og LED-lampene sørger for god sikt også i mørket. 

Den 6-sylindrede Deutz-motoren sørger for motoreffekt fra 275 til 395 hestekrefter og har Stage 4 utslippsstandard med SCR eksosteknologi med AdBlue.
 

Motor Deutz 6 syl, 7,8 liter
Maks effekt 227-396 hk
Transmisjon Trinnløs Vario transmisjon, 50 (60) km/t
Maks dreiemoment 1160-1565 Nm