Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Fendt 700 Vario S4

Markedets mest kompakte traktorserie med høy tillatt totalvekt. VisioPlus førerhus, mulighet for VarioGuide GPS, Variotronic skjerm med enkel betjening av traktorens funksjoner.

Fendt 700 Vario S4 -  er en fleksibel traktorserie, som passer alle oppgaver fra grasproduksjon og tung jordbearbeiding til samkjøring med andre maskiner og hurtig transport.

700-serien er konstruert for fleksibel drift og den stabile konstruksjonen sørger for løftekapasitet på 104 kN. 

Du kan velge mellom ulike funksjoner så traktoren passer dine arbeidsoppgaver. De seks modellene kan lerveres som Power, PowerPlus, Profi og ProfiPlus.

Serien har trinnløs transmisjon og helautomatisk grenselastregulering. 

VisionPlus førerhuset har panoramafrontrute som svinger inn mot taket og du har uhindret sikt også når frontlasteren er løftet helt opp. Sidevinduene er hele uten B-stolpe og den totale vindusflaten er på 6,2 m2.

Førerhuset er ergonomisk tilpasset med alle betjeningselementene lett tilgjengelig med multifunksjonsspaken plassert i det integrerte armlenet. I Varioterminalen er traktorens og redskapenes funksjoner samlet, i tillegg består betjeningselementene av Variospaken, krysspaken, de lineære modulene og membrantastaturet. 

Serien kan utstyres med Bi-LED lys med høyderegulering i front, og LED-lampene sørger for god sikt også i mørket. 

Den 6-sylindrede Deutz-motoren sørger for motoreffekt fra 144 til 237 hestekrefter og har Stage 4 utslippsstandard med SCR eksosteknologi med AdBlue.
 

Motor Deutz 6 syl, 6,06 liter
Maks effekt 150-246 hk
Transmisjon Trinnløs Vario transmisjon, 50 km/t
Maks dreiemoment 650-1072 Nm