Til toppen

Fendt 300 Vario Gen4


Økonomisk gunstig traktor som passer alle typer arbeidsoppgaver. Nå med ekstra kraft og komfortabel førerplass.

Fendt 300 er utvilsomt en internasjonal storfavoritt. Siden 1980 har Fendt solgt 140000 300-traktorer, noe som i lengde tilsvarer en tettgående kø med Fendt 300 fra Porsgrunn til Trondheim (eller over 600 km med traktor)!

Kvalitetstraktor

Som alle maskiner og redskap fra Fendt er dette et førsteklasses kvalitetsprodukt. 300 Vario er en allsidig traktor og passer til de aller fleste typer gårdsbruk, fordi den er så allsidig, og har den ytelsen den har, samtidig gir den en helt overlegen restverdi.
Den 4. generasjonen Vario kommer med toppmodellen 314 Vario Gen4 med DP – som har 152 hk som maks effekt, og alle modellene har den nye førerplassen med FendtOne. Dette konseptet forener maskin og kontor sømløst og er med på å gjøre 300 Vario til en pioner blant kompakte standardtraktorer.

DynamicPerformance

DP står for DynamicPerformance og er Fendts måte å få mer effekt ut, ved å lese av hvilke komponenter som trenger effekt og ikke til enhver tid. Vanligvis er motoreffekten fordelt på diverse bruksområder som kraftuttak, hydraulikk, kjølevifter og klimaanlegg. Skulle en komponent trenge mer effekt, oppdager systemet dette. Smart-systemet fungerer både i bevegelse, men også når arbeide foregår stillestående. DP bidrar også under tung jordarbeiding og saktegående transport i henhold til effekten som trengs av de aktive forbrukerne. De 10 ekstra hestekreftene til 314 er til stor fordel for gårdsbruk som bruker en kompakt, lett og kraftig traktor med reserver.

FendtOne

FendtOne-førerhuset kombinerer selve maskindriften med direkte kommunikasjon til kontotre. FendtOne er ergonomisk anlagt og er lett å bruke. Alt skal føles naturlig, gjennom nøye uttenkt, intuitiv plassering av alle komponenter for optimal betjening og funksjonalitet. Denne nye førerplassen inkluderer eget 10’’ dashbord, armlene med multifunksjonsspak og avhengig av utstyrsvariant, en 12’’ terminal montert i førerhustaket. Førerhuset har også kvalitetsterkt 4.1 lydsystem Her får du knallgod lydkvalitet enten du hører på musikk gjennom usb, aux eller Bluetooth. Har FM/AM/DAB+/HD radioen på, eller benytter deg de åtte integrerte mikrofonene for handsfree-løsning for dine samtaler.  FendtOne snakker sammen med dine forskjellige enheter både på kontoret og i maskinen, slik at du lett kan planlegge skiftedata og oppgaver uansett hvor du er og sende dette til maskinen din. Sikten fra førerhuset og online er alltid den samme.  så her optimaliserer man hele arbeidsprosessen gjennom Fendts nye system. 

Ellers er 300-serien til Fendt en fantastisk investering. Traktoren har en helt overlegen verdibevaring og samlet gir et veldig solid fundament for den økonomiske effekten, da den koster mindre per time/areal. Dette vil du merke i mange år. 

Også får du jo selvfølgelig den trinnløse Variotransmisjonen på alle Variotraktorer! Bare det i seg selv er nok til å vurdere denne allsidige maskinen.

  311 Vario 312 Vario 313 Vario 314 Vario
Nominell effekt ECE R 120 (kW/hk) 83/113 90/123 98/133 112/142

 

Motor agco power 4 syl, 4,4 liter
Maks effekt 113 - 142 hk
Transmisjon trinnløs vario transmisjon, 40 km/t
Maks dreiemoment 485 - 596 Nm

Fendt 200 Vario

Nye generasjon 200 Vario har lavt tyngdepunkt og og kompakte mål som gjør den like perfekt i bratt terreng som inne på trange gårdsplasser. Imponerende ytelser gjør dette til en traktor du blir glad i.

Fendt 700 Gen6

Kraftig traktor som passer til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Fendt-kvalitet møter presisjon og kraft i denne 6.generasjonen traktor!

Fendt 900 Vario (my2020)

Stor all-round traktor fra Fendt! Lett å tilpasse til din drift og full av smarte, teknologiske løsninger. Det sikre alternative for deg som trenger litt ekstra trekkraft.