Til toppen

Fendt

Med lang fartstid og et fantastisk rykte har traktorer, redskap, maskiner og utstyr fra Fendt jobbet seg inn som maskiner norske bønder både foretrekker og drømmer om. Med over 80 år i bransjen og stor internasjonal anerkjennelse kombinerer de fremtidsrettet teknologi og komfort slik at deres maskiner skiller seg fra konkurrentene. 
Fendts store satsingspunkt er bondens økonomi. Gjennom deres egne teknologiske løsninger ønsker Fendt at bondens arbeidsoppgaver skal effektiviseres for å minske driftskostnader, samtidig som at kvaliteten på resultatet skal øke den totale inntjeningen. Også dagens moderne miljø- og klimafokus møter Fendt på tilfredsstillende vis gjennom deres teknologi.

Fendt er pioneren innen trinnløs fremdrift som er å finne på deres Vario-traktorer. Et strålende eksempel på hvordan de tenker i kombinasjoner, da løsningen er både effektiviserende, økonomisk gunstig og ikke minst komfortabel.  Som eier av maskiner og redskap fra Fendt vil du kjenne på følelsen av å eie en helt unik kombinasjon av kvalitet og komfort.

Du ser deres grønne traktorer med røde felger nesten hvor enn du går, så det er ingen tvil om at Fendt er en storfavoritt for de fleste profesjonelle traktor og maskinbrukerne her til lands. 

Du finner din neste Fendt-maskin hos ditt lokale Eiksenter.
 

Sorter etter: Navn (a > å)

Fendt 200 V/F/P Vario

Spesialtraktorer med totalbredde fra 1,0 meter - 1,75 meter beregnet for vin- og fruktproduksjon men også kommunale oppgaver samt innen landbruket.

Fendt 200 Vario

Nye generasjon 200 Vario har lavt tyngdepunkt og og kompakte mål som gjør den like perfekt i bratt terreng som inne på trange gårdsplasser. Imponerende ytelser gjør dette til en traktor du blir glad i.

Fendt 300 Vario Gen4

Økonomisk gunstig traktor som passer alle typer arbeidsoppgaver. Nå med ekstra kraft og komfortabel førerplass.

Fendt 700 Gen6

Kraftig traktor som passer til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Fendt-kvalitet møter presisjon og kraft i denne 6.generasjonen traktor!

Fendt 800 Vario S4

En trinnløs traktor for bønder og entreprenører til de tyngere arbeidsoppgavene. Serien tilbyr et bredt spekter av unikt utsyr, bl.a VarioGrip dekktrykksregulering.

Fendt 900 Vario (my2020)

Stor all-round traktor fra Fendt! Lett å tilpasse til din drift og full av smarte, teknologiske løsninger. Det sikre alternative for deg som trenger litt ekstra trekkraft.

Fendt 900 Vario MT

Ny beltetraktorserie med økt komfort. Belteunderstellet er nyutviklet for å øke komfort og trekkevne. Velkjent Fendtbetjening er nå introdusert også i beltetraktorsegmentet.

Fendt Former Samlerive

Samleriver fra Fendt med varierende arbeidsbredder. Disse rivene sikrer kvalitetsfôrsiden de bare tar med seg rent fôr!

Fendt Rogator 300 Åkersprøyte

Moderne og høyteknlogisk åkersprøyte fra Fendt. Laget etter brukernes egne behov og krav. Kvalitet og moderne teknologi i en uslåelig kombinasjon. Åkersprøyten er slept selvgående!