Til toppen

FBP 3135


FBP 3135 Balepack er et produkt av knowhow både på pressesiden og på pakkesiden. Med gjennomprøvde presser og pakkere er det beste samlet i et produkt.

Fastkammerpresse FB 3135 fra Kuhn er en effektiv rundballepresse som gir deg godt formede og faste baller. Pressen er lettkjørt også i bratt terreng. Den kan leveres med film- og nettbinding eller kun nettbinding.

Pickupen er 230 centimeter bred og pendler så den følger bakken nøyaktig. Pressen er egnet for alle avlinger og alle slags strenger. 

Pressen har en 230 centimeter bred pick-up med kamspor som pendler og følger bakken nøyaktig uansett avlinger og strenger. Det er fem tinderekker og integrert innmaterrotor med doble tinder av

Hardox som er svært slitesterke. Knivbruen er senkbar via Drop-Floor. 
FB 3135 kommer med Opticut-rotor som er konstruert for større fôrmengder og nøyaktig kutting. 

Du kan velge mellom 14 eller 23 kniver og avlingen føres raskt inn til knivene som har en kuttelengde på opp til 70 mm (14 kniver) og 45 mm med 23 kniver. 

Ballekammeret har 18 valser med symmetriske profiler, som sammen med kraftige hydraulikksylindre og en hydraulisk lås på bakluken sørger for jevnt tette baller. Bakluka åpner og lukker i løpet av 4,5 sekunder. 

Girkassen er todelt og ballekammeret drives fra den ene siden, mens rotor og pickup drives fra den andre. Det er kontinuerlig kjedesmøring av alle kjeder. 

Filmbindemekanismen er plassert foran, som gir føreren full oversikt fra førerhuset. 

Selve innpakningen av ballene skjer effektivt og kontrollert via IntelliWrap som bruker avansert elektronikk til å overvåke pakkeprosessen og filmoverlappingen. 

Avhengig av avling, lokale forhold og lagringsperiode kan du justere antall filmlag som skal legges på ballen. Som ekstrautstyr kan du også velge 3D pakking som legger filmen mer optimalt på utsatte steder, slik som sylindersiden og ballens skuldre, uten økt bruk av film.
 

 

FB serien

Rundballepresser med uslåelig kapasitet og pålitelighet.

i-Bio+

Kombipresse som er designet for norske forhold! i-Bio+ har en unik løsning som både presser og pakker inn ballen med en maskinstørrelse på linje med ei vanlig presse. En maskin som kan kjøres med en moderat traktor og som pakker inn og sikrer godt fôr umiddelbart.

VBP 3165/3195

VBP variabelkammer balepack er tilgjengelig i 2 størrelser med maks ballestørrelse på henholdsvis 160 cm og 185 cm.