Til toppen

Nå er det innbyttekampanje på Husqvarna Automower hos Eiksenteret.

Vi gir nå 4000 kroner i avslag ved kjøp av en Husqvarna Automower X-line om du leverer inn din gamle Husqvarna Automower. Vi stiller bare to krav. Klipperen du leverer inn må være en robotgressklipper, og den må være av merket Husqvarna. 

Husqvarna pusher grensene for både ytelse og design i med sine x-line-modeller! Aldri har robotgressklippere både sett bedre ut og samtidig ytet på høyeste nivå. 

Ved å oppgradere til en X-line får du:

  • Robotgressklippere som kan betjene plener opptil 5000 kvadratmeter. Hvor store arealer klipperen dekker varierer mellom en maks på 1600 kvadratmeter til 5000 kvadratmeter avhengig av modell.
  • GPS-assistert navigasjon – GPS som lager kart over hele plenen og registrerer hvilke deler av plenen som til enhver tid er klippet, slik at den automatisk kan opprettholde en optimalt klippet plen. 
  • Automower® Connect – Moderne tider krever moderne løsninger og X-line kan styres og overvåkes rett fra mobilen i lommen. Start, parker, juster innstillinger, sjekk status eller spor hvor klipperen er til enhver tid fra din smart telefon. 
  • GPS-tyverisporing – Kombinasjonen GPS og Automower® Connect sørger for at du alltid er oppdatert på hvor robotklipperen befinner seg, og du blir varslet på telefonen med en gang noen prøver å stikke av med den. Samtidig kan du da spore hvor tyven tar med seg klipperen.

Du får også det enestående, moderne designet til X-line med stilrene, energieffektive LED-frontlykter som lyser opp plenen når det er mørkt, øker synligheten på klipperen og som varsler om noe er feil.
Ikke minst for du en kraftig og presis robotklipper som takler kronglete terreng, forskjellige plenforhold og smale passasjer. Proppet med teknologi og smarte løsninger fra Husqvarna.

Kontakt ditt lokale Eiksenter for tilbud.

 

Sorter etter: Navn (a > å)

Husqvarna Automower 430X

En effektiv og stor pålitelig robotgressklipper som håndterer skråninger med stigning på 45 prosent og smale passasjer. Godt egnet for store og krevende plener på opptil 3 200 m2.
S0737919

Husqvarna 435X AWD

Nå får du en gressklipper med ekstremt god ytelse i skråninger. Husqvarnas  Automower® 435X med firehjulstrekk legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med talestyres via Google Home eller Amazon Alexa. 
S0731758

Husqvarna Automower 315X

Husqvarna Automower® 315X – en førsteklasses modell i X-line-serien. Den klipper kompliserte plener på inntil 1600 m², håndterer smale passasjer og skråninger med inntil 40 % helling og takler ulendt terreng uten problemer. Som et medlem av den enestående X-line-serien vår er den utstyrt med Automower® Connect med GPS-tyverisporing, GPS-assistert navigasjon og X-line-design med LED-frontlykter, støtfanger foran og hjulkapsler i spesielle farger. Automower® Connect-appen gir deg full kontroll. Spor, samhandle og hold deg oppdatert med et trykk på en skjerm, uansett hvor du er i verden.
S0737918

Husqvarna Automower 450X

Toppmodell i X-line-serien til verdens ledende aktør innen robotgressklipping. Den er smart nok til å takle utfordringene i store og komplekse plener – som mange smale passasjer, hindringer, røft terreng og hellinger på inntil 45 %. GPS-assistert navigasjon og en rekke funksjoner, inkludert Automower Connect, gjør den til den intelligente måten å holde plenen din grønn, sunn og perfekt klippet på. Gjenstandsregistrering gjør det mulig med høyere klippehastighet og større arealkapasitet. Automower Connect-appen gir deg full kontroll. Spor, samhandle og hold deg oppdatert med et trykk på en skjerm, uansett hvor du er i verden.
S0737920