Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Ny kampanjeavis ute nå. Se alle tilbudene her.

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Effektiv våronn med kvalitetsmaskiner

Har du kontroll på en god og vedlikeholdt maskinpark, og været spiller på lag, er du på god vei til å lykkes med våronna. Eikmaskin kan ikke hjelpe deg med været. Derimot har vi en rekke jordbearbeidingsmaskiner av høy kvalitet som sikrer deg en effektiv og god våronn.

Les mer

Enkelt å få installert robotgressklipper

Med stor og utfordrende tomt sparte Erling Evensen tid og hodebry ved å få robotklipperen montert av fagfolk fra Eiksenteret.

Les mer

Sprek og allsidig traktor

Hvem sa det var størrelsen som teller? Lillebroren til Massey Ferguson 8S, den nye traktorserien 5S, er en enormt multifunksjonell traktor med klassens beste frisikt. Eikmaskin spår at dette blir en ny bestselger.

Les mer

Slik blir gjødslingen presis og effektiv

Trønderbonden Morten Engan har full kontroll på gjødslingen med Rauch AXIS EMC og traktor med GPS fra Fendt. Med seksjonskontroll og trådløs oversikt over alle parametre går det unna midt i den travleste våronna.

Les mer

Vi tar en titt på flaggskipet Junkkari W-serie

Vi er i Tønsberg på Auli gård, hvor Jan Ellefsen er godt i gang med våronna. Produktsjef Ole Jørgen Baarlid hos Eikmaskin skal ta Ellefsens nyinnjøpte Junkkari W600 såmaskin med seks meters arbeidsbredde nærmere i øyesyn.

Les mer