Til toppen

Førstehjelpsutstyr

I følge Arbeidstilsynet har jord- og skogbruk i lang tid vært den mest ulykkesbelastede næringen i Norge. Derfor ønsker Eiksenteret å sette fokus på din helse gjennom «Med hjerte for bonden». Når uhellet først er ute er det viktig at hjelpen ikke er langt unna og Eiksenteret har derfor etablert et samarbeid med First Aid Nordic. Vi tilbyr blant annet hjertestartere og førstehjelpsutstyr tilpasset livet på gården, og vil arrangere førstehjelpskurs og kurs i bruk av hjertestarter med dyktige og erfarne instruktører.

Sorter Navn (a > å)

First aid nordic Førstehjelpskitt til hjertestarter med pocketmaske, saks, handsker, tørkeserviett, våtserviett, HLR-maske og barberhøvel

Førstehjelpskitt til hjertestarter gir deg det mest nødvendige pakket i en praktisk, liten bag. Bærevesken i nylon med festekrok inkluderer saks, munnduk, engangshansker, barberhøvel, våtserviett, tørkeserviett og HLR pocketmaske.
S0811106

Øyemagnet med løkke

Meget praktisk verktøy for å fjerne metallrusk eller annet smårusk på vanskelige steder som øyeskyll ikke klarer å rense ut.
S0744657

Relatert fagstoff

Førstehjelp der du er

Når du arbeider på en gård kan det ta lang tid før du får hjelp hvis uhellet er ute. Da er det viktig å ha førstehjelpsutstyr i nærheten. Eiksenteret ...