FENDT SKURTRESKERE

Høstetid betyr: Ha kapasitet som du kan stole på. Med Fendt skurtreskere får du avlingen sikkert og raskt i hus. Fendt skurtresker forener presis kontroll med robuste skjærebord med en høy gjennomkjøringskapasitet.

Nå er tiden for å vurdere skurtresker, og vi hos Eiksenteret ønsker å veilede deg til den maskinen som passer deg best.

FENDT L-SERIE

FENDT L-SERIE

Våre skurtreskere er nøye gjennomtenkt, fra skjærebordet til halmkutteren. Alltid med det for øyet å kunne tilby deg en enestående kvalitet under drift og i arbeid. Helt nytt er også at vi har utstyrt L-serien med vår prisbelønte Fendt Smart Farming,

FENDT L-SERIE

 Med L-serien tilbyr vi deg den perfekte skurtreskeren for gården din. Den er preget av maksimal komfort, optimal ytelse, pålitelighet og fleksible bruksområder. 

Proline-førerhuset i L-serien til Fendt har klimaanlegg, lavt støynivå og komfortsete. Her sitter du rett og slett godt hele arbeidsdagen, selv på lange innhøstingsdager.Skurtreskeren er også utstyrt med et omfattende lyskonsept, slik at du har god sikt, selv på korte og mørke dager. 

FENDT L 5255

FENDT L 5255


TA KONTAKT FOR TILBUD

FENDT CORUS

FENDT CORUS

Er pålitelighet under innhøstingen viktig for deg? Da har vi den ideelle partneren for deg: Fendt CORUS er alltid på ditt lag. Denne skurtreskeren er utstyrt med de utprøvde komponentene fra de større seriene, og er derfor vant til å jobbe hardt.

FENDT CORUS

Robust, pålitelig og effektivt sikrer den høye ytelser i sesongen når det gjelder. Dette gjør den til en uunnværlig medhjelper.

Innhøstingsvinduet blir stadig kortere, kravene til avlinger av høy kvalitet er store. Da er det ekstra viktig med en partner som gir høy ytelse og som man kan stole på. Det er her Fendt CORUS 500 kommer inn i bildet: Med sin pålitelighet, fleksibilitet og høye ytelse kan den gi det som kreves!

FENDT CORUS

FENDT CORUS

For mer utfyllende informasjon om både pris, skurtresker og funksjoner står vi klare til å hjelpe deg på våre lokale Eiksentre. Ta kontakt, så finner vi din neste perfekte tresker! 

Finn ditt Eiksenter