Til toppen

Landbruksmekaniker i Eik

Som landbruksmekaniker i Eik har du mulighet til å heve din kompetanse på maskinene du jobber på gjennom våre godt utviklede kursprogrammer. Kursene holdes i både inn og utland, og er merkespesifikke.

Kursene i Norge gjennomføres av Tekniske servicespesialister ved Eikmaskin, som besitter høy kunnskap om maskinene. Ved Eikmaskin sitt kontor på Kjeller er det egne kurslokaler hvor kursene arrangeres med moderne verktøy, og det siste av diagnoseverktøy for hvert produkt. 

Enkelte av våre kurs gjennomføres også på våre fabrikker. Her får du som landbruksmekaniker treffe produkteksperter fra fabrikken som kjenner maskinene til minste detalj. Dette gir gode muligheter for deg som landbruksmekaniker i Norge til å diskutere lokale utfordringer og problemstillinger. En god systemforståelse vil bidra til en enklere hverdag når du vedlikeholder maskinene på verksted, eller ute i felt hos kunde. 

Utviklingsprgrammet for landbruksmekanikere på våre traktorer og treskere er delt opp i fire nivåer, som trinnvis utvikler deg til merkespesialist. Kursene starter med en generell gjennomgang av produkter og tekniske løsninger, for så ta deg videre til avansert feilsøkning og diagnostisering.