Til toppen

Cramer Robotklipper RM1000


inkl. mva.

Enkel å bruke- Full av avansert teknologi! Toppmoderne Robotklipper fra Cramer for plener opptil 1000 m2

Det skal ikke være slitsomt å klippe gresset. Den manuelle gressklipperen har for lengst blitt byttet ut med drivstoffklippere og elektriske varianter, og nå har markedet for fullt gitt ansvaret for selve klippejobben til robotklipperne. Når man bytter mann med maskin er det også viktig at roboten ikke skal være for avansert og knotete. Derfor har Cramer laget RM-serien. En rekke robotklippere som er enkle å forholde seg til, og som gjør jobben uten å skape noe form for bekymring for brukeren. 

Samtidig er det viktig at robotklipperen ikke bare skal være lett å bruke, men også gjør en tilfredsstillende jobb. RM 1000 er derfor proppfull av innovativ teknologi og smarte funksjoner sånn at sluttresultatet er optimalt.  Alt dette får du med en Cramer RM1000 – til en overaskende hyggelig pris.
•    Den kommer med kontrollpanel for manuell styring
•    Den er effektiv og driftssikker
•    Har børsteløs motor
•    Doble, sylskarpe kniver
•    Tyverisikkreing via smarttelefon

Som navnet tilsier har den en kapasitet på 1000 m2. Den er også ganske stillegående med et støynivå på 60dB, og kan jobbe i skråninger på opptil 35% helling. 
Klippebredden er 22 cm, mens høyden er 2 – 6 cm. Den kan justeres manuelt. Selve klipperen veier 10 kg, og er IP-klassifisert IPX5.