Til toppen

Byberg AS ble etablert i 1987 og har over 30 års erfaring med å designe og produsere hydrauliske sylindere for oljeindustri, tradisjonell industri, havbruk og landbruk. Allerede i 1988 startet de med produksjonen av teleskoptoppstaget Duplostag, som i dag er en stor publikumsfavoritt. I dag tilbyr Byberg AS et bredt utvalg toppstag av høy kvalitet. Byberg AS produserer også hydraulisk avvatring til de fleste traktormodeller.

Eiksenteret ønsker å tilby sine kunder norskproduserte kvalitetsprodukter, og Byberg AS leverer produkter i særklasse fra sin fabrikk på Jæren. 
 

Duplostag

Publikumsfavoritten Duplostag er et teleskoptoppstag med helt suveren slaglengde som passer perfekt til fronthydraulikk. Duplostaget kommer i tre serier, 2403, 4300 og 6002. Seriene er navngitt etter antall kilo trekkraft i toppstaget. Innenfor hver serie finnes flere lengder og flere ulike dimensjoner på endefestene slik at toppstaget enkelt kan tilpasses enhver traktor.

•    Stort arbeidsområde
•    Skuffer og svanser kan tippes helt ned for tømming
•    Strøapparat kan legges helt ned og fylles
•    Kortere toppstag kan velges for å få redskapet høyt nok
•    Lettere kobling med Triangel og HMV


Ministag, enkelstag og gigantstag

Byberg AS produserer tradisjonelle toppstag som passer alle traktorer. Små og store traktorer har forskjellige dimensjoner og bruksområder. Da er det viktig at også toppstagene er optimale i forhold til traktorens arbeidsområder. Akkurat som med Duplostaget er serienavn for disse toppstagene basert på antall kg trekkraft i sylinderen. De forskjellige tradisjonelle toppstagene er Ministag 1800, Enkeltstag 4100, Gigantstag 7100 og Gigantstag 14000. 

Innenfor hver serie finnes flere ulike lengder og dimensjoner på endefester


Hydraulisk avvatring

Byberg AS produserer hydraulisk avvatring til de fleste traktormodeller. Avvatringene har en kraftig sylinder med opptil 10 tonn trekkraft til de største traktorene. Hydraulisk avvatring letter arbeidshverdagen og anbefales blant annet ved planering og brøyting med skjær. 

Andre fordeler med hydraulisk avvatring:
•    Lettere kobling av redskap
•    Enklere justering ved bruk av 3-punktsmontert utstyr
•    Et mer nøyaktig resultat


Gjødselkanon

Byberg AS produserer også hydrauliske jetkanoner; gjødselkanoner. Disse er laget for montering på gjødselvogner. Gjødeslkanonen leveres med fast sprederør eller med hydraulisk høyderegulering med hydraulisk sving på 360 grader. Kanonen har lav vekt, er enkel å rengjøre og er demonterbar for utskifting av deler. 

 


Toppstag og andre produkter fra Byberg AS er kvalitetsprodukter produsert på Jæren i Norge som du finner hos ditt lokale Eiksenter. Nøl ikke med å ta kontakt, så finner vi frem til det perfekte produktet for deg.