Til toppen

Blåkläder arbeidsklær & verneustyr

Hos Eiksenteret får du et stort spekter av høykvalitets, funksjonelle arbeidsklær og arbeidssko fra Blåkläder. Dette er produkter som tåler mye bruk, og skal du få til det må du velge de beste materialene og det beste verktøyet. I kolleksjonen er komfortable og praktiske arbeidsklær for kvinner og menn, inkludert flammehemmende plagg tilpasset for deg som jobber med åpne flammer eller elektrisitet.

Manufakturforretningen Aug. P. Horn ble etablert i Kristiania i 1895. Virksomheten har vokst jevnt og trutt, og skiftet etter hvert navn til Horn Yrkesklær AS. Fra 1999 ble de en del av Blåkläder-konsernet og skiftet navn til Blåkläder AS. Blåkläder har laget arbeidsklær i Sverige siden 1930-tallet. Dette er klær laget tilpasset det nordiske klimaet.

Sorter etter: Navn (a > å)

Blåkleder Regnjakke lang

Den perfekte regnjakken for deg som trenger en lett og smidig jakke som ikke forstyrrer deg i arbeidssituasjoner. Vind- og vanntett regnjakke som puster, i 100% polyester. Jakken har sveisesøm og avtagbar hette for både god beskyttelse og fleksibilitet. Jakken er også utstyrt med lett tilgjengelige lommer foran. Jakken har reflekser på både armer og rygg, og lukkes lett med gjemt glidelås i plast og knapper. Sertifisert EN 343, Klass 3,1. Vaskes lett på vanlig 40 grader.
S0758748

Blåkleder Softshell jakke Herre

3-lags softshelljakke i 100% polyester. Jakken er både vann- og vindtett og er laget i materiale som puster. Hetten er justerbar og både brystlommer og frontlommer kommer meg glidelås. Jakken er forlenget i korsryggen, og nedre kant og ermavsluttningene er enkle å justere. Jakken har også reflekser på både arm og bryst. Jakken er laget for at du skal ha best mulig fleksibilitet og har god stretch.
S0761157

Blåkläder Arbeidshanske foret

Sømløs strikket hanske foret i akryl. Belagt med latex håndflaten.
S0753436

Blåkläder Arbeidshanske foret

Robuste hansker til vintermånedene i høykvalitetsskinn. Overhand i bomull og høy mansjett for bedre beskyttelse mot gnister. Fleksibelt, lett fôr i tynn bomullsfleece for godt grep.
S0753476

Blåkläder Arbeidshanske foret WR og latexdyppet

Hanske heldyppet i latex, noe som gjør den vanntett i både håndflate og overhånd. Hansken er strikket i to lag noe som gjør at hansken holder godt på varme. Hanskene garanterer et ekstremt godt grep i både våte og tørre miljøer.
S0754749

Blåkläder Arbeidshanske lettforet og latexdyppet

Smidig og litt tynnere hanske som er strikket i akryl, som gir bra isoleringsevne. Hansken er dyppet i latex, noe som innebærer at den har både vanntette og pustende evner, fordelt over hansken. Oversiden av tommelen er ikke dyppet, men gir istedet mer smidighet og følsomhet når man bruker disse høst- og vår-hanskene.
S0754754

Blåkläder Regnbukse

Regnbukse fra Blåklâder i varsel. Vær synlig mens du beskytter deg fra regnet.
S0745686

Blåkläder Rockylue

Ribbestrikketl. Varm og behagelig lue.
S0753148

Blåkläder Sokk WARM

Designet for å holde deg varm i kaldere vær. Sokkene er fukttransporterende, slitesterke og har en tykk såle for ekstra støtte. Elastan tråd i de teknisk strikkede områder gir en optimal.
S0753255

Blåkläder Varselgenser med halv glidelås Gul/Svart

To-farget varselgenser med høy hals, halv glidelås og kengurulomme. Genseren har mørke paneler på områder som er utsatt for tilsmussing. Genseren har glidelås og god passform. Praktiske funksjoner som hull til ørepropper i lommen og telefonlomme med glidelås. Genseren er godt synlig fra alle hold. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 2.
S0758284

Blåkläder arbeidshanske

Ta et grep om rett hanske for arbeidet ditt. Materialet er 100% polyester og håndflate er belagt med nitril. En fleksibel hanske å jobbe i.
S0753431

Blåkläder arbeidshanske i lær

Slitesterk arbeidshanske i kraftig lær og med høy kvalitet. Overdel i 100% bomull for å bedre tåle gnister. Høy, åpen mansjett for å enklere ta av og på hansken samt gi bedre beskyttelse for håndledd.
S0753448

Relatert fagstoff