Til toppen

BIGAB – Europas favoritt hos ditt Eiksenter

BIGAB er ikke et ukjent navn blant de som driver med jordbruk, entreprenørarbeid eller andre som benytter seg av krokløfttilhengere. Deres krokløftsystemer er det bestselgende systemet i hele Europa og det med god grunn. Alle deres krokløfttilhengere er av ypperste kvalitet og oppfyller alle krav til kvalitet og tilgjengelighet for kvalitet og tilgjengelighet

BIGAB har holdt på en stund. I over 40 år har de produsert disse tilhengerne og gitt helt unik kapasitet og driftssikkerhet til mange fornøyde brukere. Deres tilhengere kommer i to generasjonstyper, hvor G2 hengerne har 12 grader ekstra tippevinkel på hele 60 grader. G2 har også økt tippehastighet og kan tippe last dobbelt så fort som sin forgjenger. G2-modellene kommer på Krokløfttilhengere 10-14 G2 og 12 – 15 G2.

Mer om BIGAB Krokløfttilhenger 10-14 G2 og BIGAB Krokløfttilhenger 12 – 15 G2 finner du her.

Robust annengenerasjons krokløfthenger fra BIGAB. Effektiv storfavoritt i høy kvalitet.

Kvalitetshenger fra markedsledende BIGAB med 12 tonns tippekapasitet.

Alle krokløfttilhengerne til BIGAB har navn basert på deres maksimale last ved flakveksling i kilo, og her finner du modeller fra 7 – 10 helt opp til 22 – 27. Med andre ord finner et stort utvalg tilhengere som møter hvert tenkelige behov. Derfor ar også de forskjellige modellene nøye gjennomtenkte funksjoner, som passer de forskjellige krokløfttilhengernes tiltenkte bruk. Noen kommer med vikbart tårn, mens andre kommer som fullutstyrte hengere, proppet med funksjoner og smarte elektriske og hydrauliske løsninger, slik at du virkelig for uttelling for innvesteringene. Du får tilhengere med mekaninsk pendelbogie eller fjærende bogie og selvfølgelig varierende dimensjoner på både hjul og tilhenger.

Selvfølgelig finnes det også en rekke tilbehørsløsninger, slik at du får den krokløfttilhengeren som passer best for deg.

For hjelp og informasjon rundt krokløttilhengere fra BIGAB kan du kontakte ditt lokale Eiksenter. Våre kompetente ansatte kan alltids guide det videre i prosessen med å anskaffe skikkelig tilhenger av ypperste kvalitet. Våre eminente medarbeidere i EikMaskin Ole Jørgen Baarlid og Ole Jakob Rustad testet på slutten av 2020, en BIGAB 12 – 15 trukket av en Massey Ferguson 7719 S. Se deres opplevelse av tilhengeren her:

Sorter Navn (a > å)

BIGAB Krokløfthenger 10 – 14

Robust og smidig allrounder! BIGAB sin egen bestselger.

BIGAB Krokløfthenger 12 -15

Smidig henger med stort volum og foldbart tårn.

BIGAB Krokløfthenger 14 - 17

Mye for pengene. Krokløfthenger med fjæret pendelboggi og foldbar krok.

BIGAB Krokløfthenger 15 - 19

Stor og robust klassiker fra BIGAB. En bevist storselger og kundefavoritt.

BIGAB Krokløfthenger 15 – 19 T

Bestselgende krokløfthenger som håndterer flere containerlengder

BIGAB Krokløfthenger 17 - 20

Stor BIGAB-modell med masse utstyr som standard

BIGAB Krokløfthenger 22 - 27

BIGAB sin største og kraftigste krokløfthenger.

BIGAB Krokløfthenger 7 - 10

Solid og fleksibel favoritt fra BIGAB. For last på trange områder.

BIGAB Krokløfthenger 8 - 12

BIGAB 8 – 12 er en gammel traver i deres produktkatalog. Ved lang fartstid kommer også erfaring og kvalitet.

BIGAB-Krokløfthenger 20 - 24

Kraftig BIGAB-henger for tung transport.