Til toppen

Tehnos - Et arsenal av beitepussere av ypperste kvalitet.

 

For oss er det viktig at alle våre kunder finner redskaper av høy kvalitet, og som passer de mange varierende behovene som finnes i det ganske land. Derfor fører vi beitepussere fra Tehnos. Deres mangfoldige beitepussere finnes i store modeller, små, lette, smale, proffe og sammenleggbare modeller. Du finner med andre ord akkurat den beitepusseren som passer for deg hos ditt Eiksenter.

Vi leverer frontmonterte beitepussere med arbeidsbredde opp til 3,0 meter, sidemonterte maskiner med arbeidsbredde opp til 2,8 meter og kombinasjonspussere med arbeidsbredde på opp til 8,5 meter.  De sidemonterte maskinene har en patentert utløsermekanisme som gir etter hvis du treffer et hinder og dermed reduserer faren for skade. Beitepusserne kan utstyres med ekstrautstyr som kombinert front- og bakmontering, hydraulisk sideforskyvning og hjul.

Tehnos som bedrift lager produkter med fokus på plast, metal og gummi, og bruker sine ansattes spesialkompetanse og erfaringsbase til å utvikle komplekse og allsidige produkter. Deres jordbruksmaskiner er robust designet, har haugevis med funksjoner og lang levetid. Dette resulterer i produkter av høy kvalitet og en problemfri drift.

Universale beitepussere

Dette er beitepussere med et meget universalt bruksområde. Med disse kan du male opp alt fra maisstubb, kornstubb og gras til veikanter med små busker.  

Det skal være en glede å beitepusse. Med den patenterte Low Vib-plassering av hammerknivene er beitepusserene fra Tehnos maskiner med svært liten vibrasjon. Dette medfører mindre slitasje og lengere levetid på hele beitepusseren. Samtidig gjør low Vib-patent at rotasjonenshastigheten på rotoren kan økes. Noe som igjen gir en mere effektiv beitepussing.


Sidemonterte beitepussere

Ikke alle områder ligger beleilig og flatt til. Grøftekanter, veikanter, frukthager og beitemarker ligger gjerne i hellinger som er kronglete å komme til med vanlige beitepussere. Derfor kommer også en rekke modeller fra Tehnos sine beitepussere med sidemontering. Disse beitepusserene kommer i vanlige og fleksible varianter, og som profi og light modeller. 


Halmsnittere

Tehnos sine halmsnittere er robuste, allsidige maskiner som passer for bruk på større jordbruksområder. Halmsnitterne kan kjøres med høy arbeidshastighet og er i hovedsak utviklet for å male opp korn- og maisstubb, gras og andre grønngjødslingsavlinger. Halmsnitterne kommer i Profi- og Light-variant. 


Krattknusere og spesialpussere

Eiksenteret fører også krattknusere fra Tehnos. Disse er av høy kvalitet, er allsidige og spesielt designet for treverk helt opp mot 18cm. Et solid verktøy, spesielt for rydding av beite eller annet buskas. Du får også mindre beitepussere fra Tehnos som er spesialdesignet for å passe vingårder og frukthager. Dette er små og mobile pussere som kommer frem i de minste kriker og kroker. 


Specs for de forskjellige modellene: 

Du finner mer informasjon om alle Tehnos sine produkter videre nede på siden. Du kan også fint kontakte ditt lokale Eiksenter så hjelper vi deg med å finne din perfekte beitepusser.