Til toppen

Husqvarna Automower 315


inkl. mva.

En effektiv og pålitelig robotgressklipper som håndterer skråninger med stigning på 40 prosent og smale passasjer. Godt egnet for store og krevende plener på opptil 1 500 m2.

Strømdreven effektivitet

315 kommer med en praktisk ledekabel slik at søketiden på vei tilbake til ladestasjonen reduseres betraktelig, og lading skjer selvfølgelig helt automatisk når klipperen trenger det. Den har også effektiv strømstyring og lavt strømforbruk og holder driftskostnadene nede. Siden den er helelektrisk slipper man også naturligvis skadelig utslipp. 

Premium klipp

Husqvarnas 300-serie sørger selvfølgelig for at resultatet av klippen er av høyeste kvalitet. Høyden på klipperen er utrolig enkel å stille inn gjennom et praktisk ratt plassert på toppen av klipperen. 
Den følger også med på været og sesongen og justerer hyppigheten av arbeidet basert på hvor nødvendig det er. Den bruker da mye tid på å opprettholde klippingen i perioder hvor gresset vokser mye, og mindre tid når gresset vokser saktere. Dette sparer både klipper og plenen for mye slitasje. 

Skulle klipperen treffe på smale passasjer finner den selv veien og varierer ruten for å slippe hjulspor i gresset. 

Mange praktiske løsninger

Denne pålitelige robotgressklipperen kommer med mange gode løsninger som gjør den automatiske prosessen knirkefri. Klippingen kan starte på tre forskjellige steder langs ledekabelen, noe som skaper en jevn klipp på store arealer. Skulle klipperen bli løftet eller velte sørger sensorer for at knivmotoren slåes av automatisk. Om man ønsker å ha klipperen på forskjellige steder kan man opprette forskjellige profiler for de forskjellige stedene og enkelt bytte mellom disse. Du kan selv planlegge når du ønsker at roboten skal utføre arbeid. Den er så stillegående at den kan gjøre dette på nattestid om ønskelig uten at det går utover nattesøvnen til deg eller dine naboer. 

 

Rengjøring/vedlikehold sett til robottklipper

Utstyr for enklere vasking og vedlikehold av din automower under sesongen. Inneholder: to spesialbørster, en med veldig smal og skarp fasong og den andre har smal børste med skrape, for fjerning av gress og smuss. En skrutrekker for bytting av klippeblader. En pusseklut for rensing av metall platene på ladestasjonen. Et håndkle og en flaske med rensespray for å få plastflatene rene og skinnende.
S0710004

Husqvarna 435X AWD

Nå får du en gressklipper med ekstremt god ytelse i skråninger. Husqvarnas  Automower® 435X med firehjulstrekk legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %, og den kan kontrolleres fra hvor som helst ved bruk av Husqvarna Automower® Connect-appen. Den kan til og med talestyres via Google Home eller Amazon Alexa. 
S0731758

Husqvarna Automower 315X

Husqvarna Automower® 315X – en førsteklasses modell i X-line-serien. Den klipper kompliserte plener på inntil 1600 m², håndterer smale passasjer og skråninger med inntil 40 % helling og takler ulendt terreng uten problemer. Som et medlem av den enestående X-line-serien vår er den utstyrt med Automower® Connect med GPS-tyverisporing, GPS-assistert navigasjon og X-line-design med LED-frontlykter, støtfanger foran og hjulkapsler i spesielle farger. Automower® Connect-appen gir deg full kontroll. Spor, samhandle og hold deg oppdatert med et trykk på en skjerm, uansett hvor du er i verden.
S0737918

Gressryddesag 336FR T35 Kombi

En allsidig og kraftig gressryddesag med god drivstofføkonomi og lavt utslippsnivå.
S0494513

Husqvarna Høytrykksvasker PW 360 (160bar)

Høytrykksspyler med høyytelse. Passer perfekt til vanskelige oppgaver som rengjøring av kjøretøy og mur.
S0678226

Husqvarna Motorsag 445 II E-serie 13ʺ

En kraftig all-round motorsag med profesjonelle kvaliteter, som er lett å starte og har slank design.
S0494832