Til toppen

Aspen 4 Alkylatbensin


inkl. mva.

Effektivt drivstoff for luftkjølige firetaktsmotorer, utviklet for å gi minst mulig miljøpåvirkning og et bedre arbeidsmiljø.

Denne spesialutviklede alkylatbensinen er utviklet sammen med profesjonelle brukere og er et drivstoff med lav miljøpåvirkelighet og skaper et godt arbeidsmiljø for brukeren. 

Aspen 4 er for det emeste fri for skadlige komponenter som benzen og lignende. Drivstoffet er av denne grunn reere noe som medfører at den også minimerer kullrester og avleiring på motoresn deler. Dette er igjen med på å skape en jevn og god drift, gjør motroren lett å starte samtidig som at den vil ha en lang lagringstid. 

Firetaktsmotorer er som oftest å finne i gressklippere , jordfresere og snøfresere.  Skulle du være i tvil om motoren din er totakter eller firetakter er det bestee tipset å se om det er mulighet for å fyle på olje eller om den kommer med peilepinne. Skule den ha det har du da en firetaktsmotor og Aspen 4 er drivstoffet du trenger. 

Aspen autofiller for 5 liters dunk

Med Autofiller kan du enkelt og sikkert fylle drivstoff på maskinene dine. Påfyllingen stopper automatisk når tanken er full, og tilkoblingen passer alle tanklokk, selv hurtigkoblinger. Takket være gummikragen som tetter rundt tilkoblingen, får man et unikt system for dampretur. Luften suges inn separat fra drivstoffet, og påfyllingen blir rask og kontrollert. Den vedlikeholdsfrie autofilleren passer perfekt på våre femliters dunker, og den kan vris i alle retninger.
S0289389

Fyllingspipe til 5 liter og 25 liter kanner

Fyllingspipe til 5 og 25 liter kanner
S0289384

Fyllingspipe til 5 liter og 25 liter kanner

Fyllingspipe til 5 og 25 liter kanner
S0289386

Aspen 2 Alkylatbensin

Effektivt drivstoff for luftkjølige totaktsmotorer, utviklet for å gi minst mulig miljøpåvirkning og et bedre arbeidsmiljø.
S0435619