Til toppen

GA 1-rotor


Samleriver med 1 rotor. Arbeidsbredder fra 3,20 til 5,00 meter.

1-rotors samleriver fra Kuhn sørger for skånsom, nøyaktig og effektiv raking uansett forhold og underlag. Det er ni forskjellige modeller med en arbeidsbredde fra 3,2 til 5,0 meter. 

De største modellene har den robuste Masterdrive girkassen som gjør at riven takler alle slags avlinger og driftsforhold, og har lang levetid og få vedlikeholdsbehov. 

De tangentielle tindearmene har en positiv vinkel framover inntil punktet som leverer fôret på ranken. Tindeløftet er raskt rett før de går over ranken. De dobbelvinklede tindearmene reduserer avstanden mellom hver tindepassering, som gjør at minimalt med fôr blir liggende igjen. 

Hjulene er plassert nært rotoren, som gjør at tindende følger terrenget godt og at det er lettere å unngå urenheter i graset. 

På de fleste modellene er armen for rankeskjermen montert på en parallellprogram-ramme. Skjermen justeres enkelt med spak eller via en hydraulisk sylinder fra traktoren. 
 

 

GA 2-rotor

Samleriver med 2 rotorer. Arbeidsbredder fra 5,65 til 9,30 m. Tilgjengelig både med senteravlevering eller sideavlevering av ranke.