Eiksenteret Stokke

  • Forsidebilde 1

Velkommen til Eiksenteret Stokke

Eiksenteret Vestfold og Telemark, Vestfold Maskin AS, består av to avdelinger: Stokke og Skien. Stokke-avdelingen ligger sentralt plassert i Melsomvikveien 7 på Stokke i Vestfold fylke. Avdelingen i Skien er lokalisert til Bjørndalsjordet 1 i Porsgrunn. Vi forhandler anerkjente merkevarer; hovedsakelig Massey Ferguson- og Fendt-traktorer og -treskere, men i tillegg mange andre landbruksmaskiner/-redskaper fra inn- og utland. Vi har også butikk med hovedfokus på landbruks- og hageprodukter.

Vi er 26 medarbeidere fordelt på salg, service, butikk/deler og administrasjon. Gjennom en stabil arbeidsstokk og kontinuerlig kursing har vi opparbeidet oss høy kompetanse i alle ledd.

På begge lokasjoner har vi tilfredsstillende fasiliteter med totalt 11 mekanikere inklusive lærlinger. Vi yter rask og profesjonell service på traktorer, treskere og andre redskaper. Vi har også et servicetilbud til småmaskiner som motorsager, gressklippere og snøfresere. I tillegg til dette forhandler vi Brenderüp og Tredal bil tilhengere og er godkjent verksted med kompetanse for dette.

For ytterligere å gi optimal kundeservice har vi 4 servicebiler som står klar for å hjelpe våre kunder med service og reparasjoner der redskapen befinner seg. Dette tilbudet inngår i døgnvakt i perioder av året hvor det kan påregnes behov for våre tjenester.

Vaktordning:
Du skal alltid kunne få hjelp fra Eiksenteret. Ved å ringe vår vårt hovednummer kan du velge vakttelefon for service og deler. Følg oss gjerne på Facebook!

Adresse:

Eiksenteret StokkeMelsomvikveien 73160 Stokke

Telefon/Fax:

40 00 79 8833 33 80 40

Åpningstider:

man-fre 08:00-16:00
lør: 9-13

DIN EIKSENTER KONTAKT:
Jørn_beskj

Jørn Aho

SenterlederJørn Aho jobber som senterleder på Eiksenteret Stokke.Tlf: 979 89 522E-post: Send e-post
Stokke_Lars Sletten sh

Lars Sletten

Selger Lars Sletten jobber som selger på Eiksenteret Stokke.Tlf: 930 42 160E-post: Send e-post
anon

Svein Roar Bøen

SelgerSvein Roar Bøen jobber som selger på Eiksenteret Stokke.Tlf: 918 95 491E-post: Send e-post
anon

Kai Løveseter Pettersen

ServicelederTlf: 48144405E-post: Send e-post
anon

Frode Gangso

Butikk/delerTlf: 90044296E-post: Send e-post