Vei & anlegg

Dalen løfteutstyr - Universalutstyr

DALEN løfteutstyr er solide og funksjonelle redskaper for sikker flytting, lasting og lossing med 3- punkt eller frontlaster.

Dalen snøfresORGINALEN FRA DALEN!

DALEN snøfresere er solide og effektive redskaper for både privat og profesjonell bruk. De kjennetegnes av lett drift og stor kapasitet. De er også kjent for god holdbarhet og dermed lang levetid. DALEN fresene finnes både som V-fres og...

Dalen veivedlikehold

Dalen leverer sandstrøere og traktorskjær i en rekke varianter.

Igland veiutstyr

IGLAND tilbyr nå forskjellige redskaper i kategorien vei.

Igland løfteutstyr

IGLAND har utarbeidet kategorien løft, som inneholder fire forskjellige typer redskaper som skogsbonden bør ha som redskap til sin traktor.

Junkkari tilhenger - Solid design

Tilhengerne fra Junkkari kan leveres i utgaver fra 5 til 18 tonn nyttelast. Planbredden på tilhengerne er på hele 2,4 meter som gir god plass til rundballer og gir et økt volum ved kjøring av løst materiale. J 10 og J 13 kan også leveres med rundballegrind og graslemmer. Junkkari J...

Foss Eik tilhenger - De mest solide

Foss-Eik tilhengere finnes i tre klasser som hver for seg er spesialisert for profesjonelle oppgaver. De kraftigste Foss-Eik dumpere og lettdumpere er solide stålhengere for transport av grusmasser, med bl.a fjernbetjent strølem som standard. Foss-Eik type 7 er solide landbruksheng...

Rauch sand og saltspreder - Allsidig både på vei og åpne plasser

Rauch Axeo sand og saltspreder bygger på Rauchs velkjente spredeegenskaper og kan brukes til både sand- og saltspredning og kan variere arbeidsbredden fra 1,0 m til 8 m. Tankkapasitet fra 250 liter til 750 liter, med tankpåbygg helt opp til 1500 liter.

Tellefsdal brøyteutstyr

Tellefsdal vegvedlikeholdsutstyr. Tellefsdal er en leverandør med lang erfaring innen produksjon og utvikling av brøyteutstyr. Tellefsdal er kjente for sine gode løsninger innen snøbrøyting, og kan tilby flere ulike varianter av vegvedlikeholdsprodukter til de ulike formål.

Sisu - Redskap for kompakt-traktor

I samarbeide med SISU produkter tilbyr vi redskaper til kompakttraktorer. Dette er produkter som i hovedsak går på vedlikehold av vei, park og idrettsanlegg. For nærmere informasjon, last ned brosjyre og prismateriell fra siden.

ILSBO SNØBLAD

Ilsbo er et egenutviklet produkt som er tilpasset gravmaskiner.

Schmidt Traxos sand/salt/lakespreder

Trepunktsmontert spreder

Schmidt Tarron snøplog

Snøplog med oppdelte plogseksjoner

Tuchel feiekoster

Solide og allsidige feiekoster