EIK-KJEDEN

Eiksenteret - Et hakk proffere

EIK-kjeden ble etablert som en franchisekjede i 1985, og bygger på ønsket og behovet for lokalt eierskap og tilstedeværelse i viktige landbruksområder over hele landet. Kundenærhet og evnen til raske beslutninger har vært en suksessfaktor for kjeden i 30 år.

Franchiseprinsippet garanterer for en felles salgs- og servicepolicy gjennom hele kjeden. Det sikrer et likt vareutvalg over hele landet, og gjør det også mulig å dra stordriftsfordeler av felles markedsføring, opplæring og marketing.

De fleste av Eiksentrene eies av de som jobber der. Dette gir den beste garanti for at kundekontaktene pleies med omsorg og at våre ansatte yter litt ekstra for deg som kunde. Dette gir substans til vårt motto:  ”Et hakk proffere”.

Med Eikmaskin som kjedegiver og hovedkontor, har de enkelte Eiksenter et stort apparat i ryggen med direkte forbindelser til moderkonsernet AGCO. Dette gir kollegiale forbindelseslinjer til traktorfabrikkene Fendt og Massey Ferguson.

Foruten markedsledende produkter tilbyr AGCO også et meget bredt opplæringsprogram gjennom AGCO Academy. Dette gir tilbud til alle medarbeidere ved hvert enkelt Eiksenter om oppdatering og påfyll av kunnskap.

Den nære forbindelsen til AGCO sikrer også tilgang og garanti om meget rask deleforsyning. Fra det skandinaviske felleslageret i Danmark går det daglige forsendelser. Moderne datakommunikasjon gjør det også mulig for hvert enkelt Eiksenter å finne og bestille deler direkte fra flere delelagre over hele Europa.