Gråtassland i Kongeparken

  • Gråtassland_L
  • MF_Listhaug
  • Ullgris
  • Ponni_barn
  • IMG_0784

Gråtassland i Kongeparken

Store og små Massey Ferguson-entusiaster kan bare begynne å glede seg til å besøke Kongeparken i Stavanger og Gråtassland. Her kan du oppleve show og Goggens traktorbane, du kan klatre i traktorer og besøke de spesielle dyrene på gården.

Nå har Gråtassland åpnet i Kongeparken [http://www.kongeparken.no/nyhet-gratassland/], som  ligger 22 km sørsøst for Stavanger langs E39. Parken har mer enn 50 opplevelser for liten og stor, inkludert året store nyhet: Gråtassland! Her møter du alle de kjente figurene fra Gråtass-serien og -bøkene.

En av hovedattraksjonene i er Goggens traktorbane. Som vanlig ligger Goggen og sover, men han har laget en GPS som hjelper deg å kjøre din egen Massey Ferguson. Så må du passe deg så de slemme skraphandlerne ikke stjeler den nye, fine traktoren din. Heldigvis er ikke Gråtass langt unna! 

I Gråtassland blandes film, animerte dyr og skuespill med tradisjonelle park-attraksjoner for å skape en unik opplevelse for store og små. Det er flere show daglig, der du blant annet får høre Gråtass-sangen og annen kjent og kjær musikk fra filmene og TV-serien. Barna kan også kommunisere med hovedpersonen selv. Hvordan dette vil foregå finner du ut når du kommer til dit.